Minulla on ollut jo kauan suunnitelmissa aloittaa pienimuotoista bloggausta, eli näitä ihania perhe-arjestamme kertovien tarinoiden jakamista niin, ettei minun perheettömien(/lapsettomien) kavereiden tarvitsisi aina kuunnella papatustani vaipanvaihdosta, yöheräämisestä, oman ajan löytämisestä, kodin ylläpitämisestä ja muusta ah-niin-ihanasta perhe-elämästä!

Ajattelin ainakin alkuun pitää blogini suppeana, postauksia silloin kun on tapahtunut niitä mullistavia asioita, sekä on aikaa kirjoitella enemmän. Eli sen enempää stressaamatta, pyrin pitämään blogini sentään elossa! 

Alkuun ajattelin nyt vain opetella käyttämään koko juttua ja siihen saattaa mennä hetki, jos toinenkin, saas nähdä! Alkusilmäys tähän vuodatus.net:iin ainakin lupaa hyvää, pääsinhän sentään ensimmäisen tekstinkin kirjoittamaan, sekin kun jäi hämärän peittoon googlen bloggeri-sovellusta ihmetellessäni.

Katsotaan siis mitä tästäkin mahtaa tulla, aika näyttää! Nyt sänky kutsuu minua aikaisen herätyksen takia, mutta heti huomenna näppäilen ensimmäisen kunnon postaukseni ja esittelen blogini julkkikset, eli meidän perheen!