Elikkäs, meidän Vili on saamassa pikkuveljen! Laskettu aika on 5.4, eli ei montaa kuukautta kärvisteltävänä :)

rakenne-normal.jpg

Kuva rakenneultrasta 22.11.13.

Raskaus on ollut kamala, pahoinvointi ja päivittäinen oksentelu tais loppua viikolla 25(tai jotain sinne päin), väsymystä oli alkuun kokoajan ja kivut tasaisessa nousussa. Nyt mennään viikolla 29+6 ja on päiviä, jolloin en sohvalta ylös pääse ja iltoja joina itken(ja oksennan) supistusten tuoman kivun takia. Eli ei kiva, ei yhtään kiva. 

Outoa tässä raskaudessa on se, että ultria on yhteensä kolme, joista yksi ylimääräinen esikoisen ruuren koon takia. Viliä odottaessa päästiin kaveria moikkaamaan yhteensä kuusi kertaa, muistaakseni. Nyt mietin välillä, onko tällä tyypillä kaikki on, kun kukaan ei asiaa varmista, tai tietty neuvolassa ollaan muutamana kertana käyty ja nyt rupeaa tihenemään, siellähän kuunnellaan sydänäänet - ja sen pitäisi kertoa kaikki. Noh, onhan muutkin selvinnyt vähillä ultrilla, joten eiköhän mekin! 

 

Ja sitten on ongelma nimeltä nimi. Vilin nimi oli helppo keksiä ja se päätettiin heti, kun saatiin tietoon sukupuoli. Noh nyt on asia vähän toinen, kun samaa nimeä ei voi antaa. Vilin syntyessä minä hoin, että "heti perään toinen poika, jonka nimeksi annetaan Werner", kuinka söpöä, Vili ja Veeti. No nyt se nimi ei tunnu omalta.

Isännälle luettelin pitkät litanjat nimiä, joista tykkäsin ja kaikelle löytyi hyvä syy olla antamatta, joko se kuullosti ruotsalaiselta(=homolta) tai jollain pelaajalla/urheilijalla/vanhalla ystävällä oli jo nimi käytössä ja ne oli tietty idiootteja, joten omalle pojalle ei sitä nimeä voisi siis antaa. Kerran autossa ajellessamme mieleeni tuli Lucas, mies innostui heti ja sitä nyt pyöritellään päässämmen. Lempinimi olisi Luka, eli koiran nimi. Kiva, "Luka, tsetse poika", mun pojalla on koiran nimi! Anteeksi vaan kaikki, kenen pojan/miehen/isän nimi on Luka, mutta minä tiedän ainoastaan Luka nimisiä koiria(viisi kappaletta?) ja minulle se on koiran nimi, ihan yhtälailla kuin esim. Milla. Itse olen rakastunut nimeen Viima(kiitos vaan teiniäiti Demi!), mutta mies ei oikeen sano juuta tai jaata, kun yritän nimeä ehdottaa - meihän päätettiin jo nimestä Lucas! Tässä sitä sitten ollaan, onneksi on pojan syntymään useampi kuukausi ja siitä viellä aikaa, ennen kuin virallinen nimi on annettava, tosin laitettiin TYKSin esitietolomakkeeseen jo nimi Luka...

Ja nimiä joista itse tykkäisin: Viima, Benjamin, Eemil ja Noel, olen myös pyöritellyt kaksiosaisia nimiä päässäni, esim Viima-Valtteri, mutta ei niistä sen enempää..