Otsikkoon kiteytettynä ja perseestä on! Tautia taudin perään ja seinät kaatuu päälle täällä kotona ollessa. Mutta pieni ilonpilke oli, kun meidän tuplat tuli ja sain ne koottua! On ne vaan niin hienot ja ihanat ja kivat ja kaikkea, nyt pitäis löytää niihin viellä kivat hoitokassit sopivaan hintaan, isäntä ei meinaan tykännyt ajatuksesta, että niihinkin menis 100€, miksiköhän? :o

Eli asiaan, kaikki alkoi tuossa pari viikkoa sitten, kun Vili sai jostain mahapöpön ja alkoi oksentaa, yhden päivän aikana tuli kaikki ylös, sen verran saatiin mehua ja mustikkakeittoa pysymään sisällä, ettei tarvinu pojua tiputukseen viedä, vaan kotona pärjättiin. Onneksi! No tämän oksennuspäivän seuraavana päivänä tuli enä muutamat oksennukset ja ruoka maittoi - jes, vain päivän/parin mahatauti! 

pipivili-normal.jpg

Seuraavana yönä minä oksensin, kuusi kertaa. Päivään mikään ei pysynyt sisällä, joka oksennuksen jälkeen hörppäsin hörpyn mustikkakeittoa ja sillä pärjäsin iltaan asti, jolloin oli jo parempi fiilis ja uskalsin syödä kaksi pringlesiä. Onneksi tauti ei minullakaan viipynyt tuota puoltatoista päivää kauemmin. Isäntä säästyi tällä kertaa oksentamiselta, vaikka maha silläkin sekaisin meni.

Noh, kun saatiin kaikki oksennuspyykki hoidettua ja kämppä kuntoon alkoi kakka-show! Vililtä tuli suorana putkena kaikki ulos, mitä suuhun laittoi ja vetenä, alkoi valua heti pitkin puntteja. Siinä sitten meni useampi päivä vaatteita vaihdellessa n. 10krt/päivä ja joka päivä kakkapyykkiä pesten, mutta me selvittiin!

Seuraavaksi tajutaan, että Vilillä on äärimmäisen punaiset posket ja leuka, ihan kuin olisi pakkanen purrut, vaikkei oltu ulkoiltu muutamaan päivään lähes ollenkaan, outoa! Taas meni muutama päivä tätä ihmetellessä ja sitten tuli punaisia pisteitä Vilin reisiin, päivää myöhemmin käsiinkin. Lääkärille soitto ja saatiin diagnoosiksi parvorokko. Jos jotain positiivista pitää ajatella, niin ainakin minä olin "selvillä vesillä", koska parvo on vaarallinen/haitallinen sikiölle ennen 24 raskausviikkoa ja mulla niitä on kasassa jo 28! Huh!

No tässä pari päivää sisällä vietettyämme kolmistaan, kaivataan kaikki ulkomaailmaan ja muiden ihmisten kasvoja, sunnuntaina loppuu "karenssi"(minkä itse olen päättänyt) ja päästään ulkomaailmaan, JIPIIII!! 

Nyt vaan toivotaan, että oltais kaikki terveenä jonnin aikaa, niin päästään taas aloittelemaan perhekahvilassa käyntiä ja uimaankin meidän on pitänyt mennä jo pidemmän aikaa! :)