Hups, taas on mennyt monta päivää niin, että tajuan aamulla heränneeni ja illalla menneeni nukkumaan, mutta päivästä ei tietoakaan, johonkin ne on kadonnut! Mutta ennen synnytyspelosta kertovaa postausta, pakko kirjoitella baby showereista, jotka järjestin itselleni viime sunnuntaina.

Ja itse järjestin ne, koska Viliä odottaessa minulle järkättiin (melkein)yllätysjuhlat, jotka ei ihan vastannut minun käsitystäni baby showereista, suurimmaksi osaksi siksi, ettei siellä ollut kuin muutama ystäväni ja enemmän miehen puolelta sukua(anoppi, käly perheineen ja kummityttöineen). No nyt päätin sitten järjestää nämnä itse, jotta saisin sellaiset juhlat, jotka itse haluan!

Juhlien teemana oli nyyttärit, eli jokainen toi jotain syötävää/juotavaa, jottei minun tarvinnut käyttää omaisuutta ja kaikkea vapaa-aikaani(niin mitä? :o) niihin. Tarjottavia tulikin paljon, oli suolaista ja makeaa, juomaksi kahvia/teetä(talo tarjosi), limua ja holitonta "skumppaa". Kaikille löytyi jotain syötävää, salaatti ja (ylläriylläri) kinkkupiirakka pääsivät jopa loppuman kesken! :) Eli tältä osin onnistuin! Tai siis mahtavat kaverini onnistuivat!

Lahjapuolta mietin hyvin kauan, kun millekkään ei oikeastaan ollut tarve, vain hoitolaukku puuttui. Hoitolaukuksi olin ajatellut hankkia Emmaljungan deluxen(<3) suuren koonsa ja mahtavan ulkonäkönsä takia, joten ajattelin, että rahallista taakkaa(110€) helpottaakseni, voisin kutsuilta kerätä pienen kolehdin, jotta minun ei tarvisi ihan noin suurta summaa pulittaa. Isäntä teki hienon lippaan, missä luki "hoitolaukkurahasto" ja ihan kivasti sinne rahaa eksyikin, yhteensä 50€ sain siis kerättyä ja ihanaakin ihanampi äitini ilmoitti, että hän ei muistanut koko keräystä, eikä laittanut rahaa ja aikoo maksaa yli menevän osan, eli häneltä sain loput rahat hoitolauukkuu! Vitsit kuin ihanaa, tosin vielläkään en ole laukkua päässyt ostamaan, mutta viikonlopun aikana ajattelin sen tehdä ja sitten saankin pakattua nyytin sairaalakassin valmiiksi! :)

Ja vaikka olin lahjakiellosta ilmoittanut, niin silti pari lahjaa tuli! Vaavi sai ystävältäni kaksi bodyä ja äiti toi vauvalle ja tulevalle isoveljelle sointuvat puvut, isoveljelle body ja housut ja pikkuveljelle haalari!

20140315_203458-normal.jpg20140315_203618-normal.jpg

Ja ohjelmaakin kutsuille olin vähän suunnitellut. Ensin arvattiin poitsun syntymäpäivää, ensimmäinen veikattu päivä näin ulkomuistista oli 27.3 ja viiminen 8.3, saas nähdä koska syntyy, kuhan ei ennen rv 39, eli 29.3! Hehe, jotain "palkintoa" tälle kisalle yritin kehitellä, mutten mitään kivaa keksinyt, nyt on aikaa sitten syntymään asti sitä miettiä, jos vaikka jonkun arvaamalle päivälle syntyy, eihän sitä tiedä! Itse muuten veikkasin 1.4, ois pieni aprillipila koko poika <3

Toinen ohjelmanumero oli äitikorun tekeminen, eli olin ostanut koruvaijeria ja lukkoja ja vieraat toi helmiä, mistä sitten kokosin kaksi erilaista korua, toinen minulle ja toinen vauvalle. Niitä olikin kiva näperrellä, tiiän ainakin, etten ikinä rupea koruja tekemään, hehe! :D Mutta viellä kuvaa koruista:

20140315_203318-normal.jpg

Siinähän ne kutsut siytten olikin, aika meni äkkiä ja Vili tuli isin kanssa jo kotona ja piti poikaa ruveta unille laittamaan, niin vieraat rupesivat sitten pikkuhiljaa lähtemään. Minulla oli oikein hauskat kolme tuntia ja näytti kovasti siltä, että vieraatkin viihtyivät, eli kaikin puolin onnistuneet kemut! :)

Tajusin tuossa kuvia selaillessa, että on pitänyt noista Vilin 1v. kuvauksistakin kirjoitella, että ehkä nyt kun on tätä asiaa niin kovasti, niin pitää oikein petrata ja laittaa postausta parin päivän välein, sitä kun ei koskaan tiedä, koskas tästä jakautuu kahteen osaan ja sitten taitaa pienoinen tauko tulla, kun harjoitellaan arkea herra 1 veen ja vauvan kanssa, jännää! :)