Elikkäs, kun Facebookissa kiertää haaste, missä pitää viitenä arkipäivänä ottaa vähintään yksi kuva arjesta ja jakaa se muille ja minä kun sain tämän haasteen, niin ajattelin jakaa nämä kuvat(itse tein kollaasit) teksteineen myös teidän kanssa! Elikkäs meidän arkea viitenä päivänä(22.4-26.4):

Päivä 1

p%C3%A4iv%C3%A41-normal.jpg

mun kesämiehet kotosalla ja isompi ulkosalla, päivä menty eikä meinattu ja nyt löhöillään, pojat unilla ja leffa pyörimässä! <3

Päivä 2

p%C3%A4iv%C3%A42-normal.jpg

aamulla perhekahvilassa, sieltä länkkäriin ja välipalahetki puistossa ja kävellen kotiin vieraita kestitsemään!

Päivä 3

p%C3%A4iv%C3%A43-normal.jpg

päivällä tanssitettiin vauvaa, käytiin kahvilla ja mentiinpä tytyjen kanssa "piknikillekkin"! Sitten haettiin Ada kylään ja ulkoiltiin koko iltapäivä. nyt on rentouduttu saunassa ja seuraavaksi leffaa, kebua ja lonkeroa! :P

Päivä 4

p%C3%A4iv%C3%A44-normal.jpg

Tänään meidän vauva on saanut virallisesti nimen <3 sekä aamusta pojat vähän hempeili, päivällä siivoiltiin ja ulkoiltiin ja ilta kiteytettyna yhteen sanaan: vi**u..

Päivä 5

p%C3%A4iv%C3%A45-normal.jpg

aamu alkoi kahvilla ja loppuu facebookkaamiseen.. Välissä käytiin poikien kanssa match showssa, kaupungissa syömässä ja lippis ostoksilla, sekä kotouduttua saunassa!

 

Tässä siis vähän avausta meidän arjesta! Tätä voisinkin harrastaa useammin, eli n. kerran kuussa voisin tehdä postauksen, jossa on esitwlty meidän senhetkistä arkea kuvina! :)